NYHET!! SOSUM HA-Filler

Under åren har vi, vid flertal tillfällen, fått förfrågan om att bli distributör för olika fillers. Vi har ställt oss frågan om det verkligen behövs och finns plats för ytterligare ett märke på den svenska marknaden. Våren 2021 fick vi frågan angående SOSUM. En cross linked HA-filler framtagna av JSBIO, ett välrenommerat Koreanskt företag på den medicintekniska marknaden. Vår kontakt med JSBIO kommer via R-Medica som vi har en lång och god relation med via DR PRP.

Efter att ha studerat marknaden såg vi att där trots allt fanns en plats för SOSUM. Nog finns där många och bra produkter men priset gör det svårt att hålla goda marginaler i verksamheten. Fler och fler kliniker erbjuder rabatter på sina fillerbehandlingar och med det försvinner en stor del av din lön. SOSUM ger dig en Hyaluronsyrafiller av högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris där du tillåts, trots rabatter, hålla en god marginal. Det tycker vi är viktigt! Självklart innehar SOSUM de certifieringar som krävs för att säljas i Europa.

Vår testpanel, bestående av trogna kunder, har under en tid utvärderat och arbetat med SOSUM på sina kliniker. Vi önskade kritiska och ärliga svar. Så vad blev feedbacken?
– Väldigt lättarbetad och klumpar inte
– Lätt att injicera utan att vara för rinnig
– Håller formen fantastiskt bra. Migrerar inte.
– Jag kommer definitivt börja arbeta med SOSUM!

SOSUM har övertygat oss! Från och med nu erbjuds SOSUM via Servita i Sverige, Norge och Danmark.


Priset?

SOSUM kostar 310kr/ml vid köp av 100ml och betalning med kort i vår webshop. Ordinariepris för 1 ml är 475kr mot faktura. Vid kortköp kostar 1ml 404kr.

Varför kan vi hålla så låga priser?

Som företag har Servita låga distributionskostnader och höga volymer och det återspeglas i priset till våra kunder.

OBS! Vi säljer endast till leg SSK, läkare och tandläkare