Om Servita

.

AB Servita grundades 2003
och har sin bas i Skanör.

De senaste åren har vi alltmer kommit att specialisera oss på utrustning och produkter för avancerade estetiska och medicinska behandlingar för läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter.

Våra ambition är:

BIBEHÅLL DIN LÖNSAMHET MED OSS

När konkurrensen på marknaden ökar och många ser sig tvingade att erbjuda generösa rabatter, finns det egentligen bara ett försvar för att kunna behålla en rimlig lönsamhet för din verksamhet.

Lösningen ligger i att sänka dina inköpskostnader men med bibehållna kvalitetskrav.

Vi har själva betydligt lägre kostnader för vår verksamhet än de flesta av våra kollegor. Vår marknadsföring innehåller inga resande konsulenter eller dyra kampanjer. Det vi sparar in på drar vi av på det pris du betalar. Tänk på att myndighetskrav och tillverkningskostnaden för fillers, PDO-trådar och PRP/PRF produkter är i stort sett densamma för alla tillverkare. Skillnaden i pris ligger i distributörernas kostnader.

AB Servita grundades 2003. Vi är ett lönsamt företag med högsta kreditvärdighet. Vi är helt obundna och kan själva välja vilka tillverkare och märken som vi vill representera och med långsiktiga avtal.

Vi lägger ner ett stort arbete på att hela tiden utvärdera de nyheter som dyker upp.

Som kund hos AB Servita får du en garanti för att våra produkter och behandlingar håller vad vi lovar. Vi lägger ner ett stort arbete på att hela tiden utvärdera de nyheter som dyker upp. 

Hittar vi något som är bättre än det vi har, så byter vi. 

Vi på Servita vill tillsammans med våra partners ge dig all den information, demonstrationer, referenser och klinisk dokumentation som krävs för att du ska kunna fatta ett tryggt och säkert beslut. 

Vi kan oftast erbjuda finansiering av din investering.