Sosum Soft är en extremt mångsidig, CE-godkänd, Hydro-lifting Skinbooster. Upplev omedelbara synliga förbättringar med en mängd appliceringsmetoder och resultat som håller.

Sosum Soft är en ny Hyaluronsyraprodukt som växer sig stark över hela världen och framför allt i Storbritannien. Där är Sosum Soft känt som ”Det nya Profhilo”. Sosum Soft kan användas tillsammans med Microneedling och kan därför även erbjudas av hudterapeuter

Sosum Soft drar nytta av den perfekta blandningen av hyaluronsyra med den senaste tekniken för korslänkning för att uppnå de bästa hudförbättrande resultaten på marknaden. Sosum Soft är också utmärkt för att eliminera missfärgningar och pigmentfläckar. Sosum Soft stimulerar ny cellbildning och ökar hudens förmåga att absorbera näringsämnen. Huden blir mjuk och följsam, ofta med omedelbar synlig förbättring från den första behandlingen.

01. Syfte med användning
För grunda rynkor, hydro lifting

02. Hyaluronsyrakoncentration
Tvärbunden hyaluronsyra 15 mg/ml (1,5 %)

03. Partikelstorlek
Genomsnitt 100μm eller mindre

04. Injecering
Epidermis

05. Spruta
5ml spruta med 3ml produkt

06. Förpackning
3ml*1spruta/förpackning

1 x 5 ml spruta med 3 ml produkt per ask. Perfekt för flera användningsområden:

  • Mesoterapi
  • BAP/5-punktslyft
  • Microneedling
  • Kanyl
  • Cannula
  • Nappage

Upptäck en ny sort av Hydro-lifting Skinbooster. Få resultat på en helt ny nivå från en nästa generations skinbooster.

SÄKERHET

RENGÖRINGSPROCESS I 2 STEG
Vid reningsprocessen exponeras hyaluronsyragel direkt för saltlösning. Tillsammans med rengöring av den yttre ytan rör sig saltlösning genom hyaluronsyragelen enligt den osmotiska principen och rengör BDDE och bearbetar biprodukter som kan finnas. Produktens säkerhet förbättras genom att minimera kvarvarande BDDE och biprodukter som genereras i processen och som kan finnas kvar i produkten. Cha Meditech mäter kvarvarande BDDE och biprodukter genom GC-analys med detektionsgränsen (LOD) på 1 ppm, vilket är lägre än kravgränsen på 2 ppm för att tillverka och hantera med målet ingen kvarvarande BDDE.

Ref. Department of Dermatology, Chung-Ang University College of Medicine, Measurement Results

HUDFÖRBÄTTRARE

Upptäck en ny sort av Hydro-Lifting Skinbooster

Sosum Soft ger dig den perfekta blandningen av hyaluronsyra och den senaste tekniken för korslänkning
för att uppnå de bästa hudförbättrande resultaten på marknaden

Upplev omedelbara resultat som faktiskt håller

Sosum Soft kan förbättra blodcirkulationen vilket främjar en mer välmående hud. Sosum Soft uppmuntrar ny cellbildning och ökar förmågan att ta upp näringsämnen. Huden blir slät och smidig med omedelbar synlig förbättring från första appliceringen.