Trådlyft med PDO-trådar

Fram till nyligen så var kirurgi den enda möjligheten att behandla slapp hud på kinder och hals. Visserligen kan resurfacing behandlingar återskapa en viss fasthet, men har det väl börjat att ”hänga” så kan bara en skalpell ta bort det. Men moderna metoder som injektioner, PRP/PRF kan skjuta upp den oundvikliga operationen men som många inte kan eller vill genomgå.

Om du är en av dessa så kan vi glädja dig med att det nu finns behandlingar som fyller gapet mellan en icke-invasiv behandling och kirurgi, nämligen ”Trådlyft”.

Trådlyft är en procedur där man använder suturer för att ge ett naturligt men fullt synbar lyft av huden. Istället för att skära bort överflödig hud, så får huden ett stöd genom trådarna. Detta har effekten att huden dras tillbaka något och därmed så stramas den upp och lyfts. Trådarna inte bara lyfter huden utan stimulerar kroppens läkningsfunktion som i sin tur medför en ordentlig nyproduktion av kollagen i behandlingsområdet. Detta är viktigt eftersom kollagen eller bristen på kollagen spelar en vital roll i åldringsprocessen.

Läs mer om våra populära LFL PDO-trådar från Grand Aespio HÄR