En ny enkel lösning på ett stort tyst problem

Vaginova® är en ny icke-invasiv metod baserad på PRP, Platelet Rich Plasma, med mycket goda resultat för behandling av typiska problem hos kvinnor efter barnafödande och menopaus.

Vaginova® innehåller utbildning för läkare och sjuksköterskor, apparatur och behandlingsprocedurer.

Problem som effektivt kan behandlas med Vaginova®-metoden:
· Torra slemhinnor
· Sår, Lichen sclerosus
·Behov av uppstramning
· Smärta vid samlag
· Inkontinens
·Minskad lust och förmåga att uppnå orgasm

Vaginova® kräver ingen kirurgi och är i det närmaste fri från obehag. Vaginova® baseras på PRP, Platelet Rich Plasma, som när det används för ansiktsbehandling ofta kallas Vampyrlyft. PRP eller blodplättarna är den del i blodet som innehåller kroppens eget reparationssystem. Tänk på PRP som läkande och återuppbyggande. PRP i koncentrerad form utvinns genom att centrifugera ca 20ml av patientens blod. PRP injiceras sedan med en fin nål i behandlingsområdet.Det är inte så allvarligt som det låter. En effektiv bedövningskräm och patienten känner i det närmaste ingenting.

PRP kan kombineras med en sk. Carboxy behandling. Medicinsk koldioxid injiceras och ger en ökad tillströmning av blod/syre till området. En uppstramning av slidan, när så behövs, görs med hjälp av RF, radio frekvens.RF har används för huduppstramning i många år med mycket goda resultat.

Vaginova® är en effektiv lösning på ett stort tyst problem. Ingen kirurgi och inga läkemedel, bara en koncentration av kroppens egen läkningsförmåga och i det närmaste helt utan komplikationer och biverkningar. En Vaginova® behandling får bara utföras av läkare och sjuksköterskor som genomgått vår utbildning.

Varumärket Vaginova® ägs och marknadsförs av AB Servita.

Ladda ner kundbroschyr

© Copyright Servita Skin Tech