MicroGold och microbotox

Vill du utbilda dig i trådlyft är LFL PDO trådar från erkända Grand Aespio ett utmärkt val.

MicroGold

– Utan botox för hudterapeuter

MicroGold är en ny genialisk produkt för inslussning av produkter och fungerar som leveranssystem. Bland de första i sitt slag med mikrokanalteknik, som är tunnare än ett mänskligt hårstrå. Designad för att smärtfritt och effektivt leverera produkter i huden. MicroGold använder inga kanyler. På utsidan av nålen går en spiral istället för helt släta nålar. Enkel att använda, skonsam för kunden och som kan användas till det mesta.

Vi erbjuder specialanpassade serum som tillverkas av Clinical Resolution Lab. Clinical Resolutions i USA är en av de stora pionjärerna inom microneedling och tillverkare av vår InnoPen. CRL har tagit fram en specialserie med förstklassiga produkter anpassade för behandlingsområden som t.ex anti-age, sträckmärken, pigment och hårtillväxt.

Kursinnehåll:

Under kursen får du genomföra en behandling
Utbildningen hålls av hudterapeut Emilia Lund

Kursavgift:

Malmö

Microbotox med MicroGold

RAWSH Medical välkomnar dig som är legitimerad SSK, läkare eller tandläkare till utbildning inom microbotox med MicroGold. 

Natural Beauty Academy – Microbotox
Kurserna vänder sig i första hand till legitimerad vårdpersonal såsom läkare, sjuksköterskor och tandläkare. 

Det finns dock möjlighet att genomföra kurserna som student sista året på läkarprogrammet, tandläkarprogrammet eller sjuksköterskeprogrammet om man önskar få kompetens för injektionsbehandlingar med botox och fillers för framtiden. 

Kursinnehåll:

Natural Beauty Academy

RAWSH Medical

Vidareutbildningar

KROPP – Släta och hullingförsedda trådar

KRAV: Leg Sjuksköterska, läkare eller tandläkare med tidigare injektionsvana samt godkänd BAS- och ADVANCEDkurs hos oss eller annan utbildningsverksamhet.

Kursinnehåll:

FOXY EYES

KRAV: Leg Sjuksköterska, läkare eller tandläkare med tidigare injektionsvana samt godkänd BAS- och ADVANCEDkurs hos oss eller annan utbildningsverksamhet.

Kursavgift:

Kommande gruppkurser: