Servita Academy STHLM

Servita Academy är ett koncept som framarbetats under hösten 2021. Tillsammans med Leg Sjuksköterska Neda Yazdani och Leg Sjuksköterska/Hudterapeut Aferdita Gjonbalaj erbjuder Servita Academy ett brett program. Vi erbjuder utbildningar ur vårt eget sortiment men även andra populära kurser som efterfrågas av marknaden.  Fokus ligger på att erbjuda förstklassiga utbildningar där vi värderar praktiska övning högt. Efter en utbildning hos oss ska du känna dig fullt trygg med att utöva behandlingen själv på dina kunder. Våra lärare finns där för dig även efter utbildning för rådgivning och diskussion. Som en kollega och bollplank på distans.

Kurskalender

Anmäl till kurs

Kursanmälan är bindande. Kursavgiften faktureras och ska vara betald innan kurs. 
Våra utbildare ordnar med modeller. Önskar du ta med egen modell, vänligen meddela detta vid anmälan

”Botullinumtoxin” eller som vi kallar ”botox” är ett nervgift som har muskelförlamande effekt. Genom att blockera nervimpulser i de muskler som injicerats minskar musklernas sammandragningar.

Effekten håller sig mellan 4-6 månader och rekommenderas att göra behandlingen 2 gånger om året.Man behandlar glabella(arga rynkan), panna och kråksparkar. När man gör botox behandling tas bilder före behandling och kunden ska komma på en ”touch up” inom 14 dagar.

Vi erbjuder Microbotox i kursen om man vill lära sig denna behandling också.

Krav

Leg. Sjuksköterska
Leg. läkare
Leg. Tandläkare

Kursinnehåll

Teori:
Botox och dess funktioner
Anatomi
Lämpliga kunder
Användningsområden
Komplikationer

Praktik:
Praktiska övningar görs på följande områden;
glabella, kråksparkar, panna

Microbotox är en blandning av en utspädd botox med hyaluronsyra eller/och vitamincoktail. Av microbotox får du en utslätande effekt och av Hyalruron/vitamin får du fukt, lyster och spänst. Vi använder MicroGold för att applicera microbotox

Mer info kommer inom kort...

Mer info kommer inom kort...

På Servita Academy erbjuder vi både BASIC och ADVANCED TRÅDLYFT KURS. Man börjar alltid med basic kurs och efter utbildningen ska man börja jobba med monotrådar innan man anmäler sig till advanced kursen. Det ska var minst 1 månad mellan kurserna. Varför vi har ett sådant krav är för att du som behandlare ska känna dig varm i kläderna och har hunnit med så många behandlingar så du är trygg med det du gör.

KRAV:

Leg. Sjuksköterska
Leg. Tandläkare
Leg. Läkare

Kursen hålls i små grupper med max 4 personer.

KURSINNEHÅLL:

(både basic och advanced)
Teoretisk genomgång
Produktkunskap
Patienturval
Olika tekniker
Praktiska övningar

I BASIC TRÅDLYFTKURS:

Arbetar vi bara med monotrådar som är tunna och släta och stimulerar kollagen och elastin och har hudföryngrande effekt (ingen lyfteffekt).

I ADVANCE TRÅDLYFTKURS:

Arbetar vi med Cog- eller Hullingtrådar som är kraftigare och tjockare och har en lyfteffekt på önskade området.

Platelet Rich Plasma och Platelet Rich Fibrin, är två revolutionerande behandlingar som har  använts i USA och Turkiet i över 30 år. Behandlingen används både inom estetik och medicin.
Vad gör PRP/PRF behandlingen så unik är att behandlingen är 100% naturligt. Det är eget kroppsämne som tas från kroppen (blod) som sedan centrifugeras och återinjiceras.
Med hjälp av en centrifug separeras blod från plasma och sedan injiceras till önskade området.
PRP/PRF är en behandling om man vill satsa på en långvarig resultat utan biverkningar eller komplikationer.

ÄR DU INTRESSERAD?

Kontakta oss när du har bestämt dig och vill erbjuda behandlingen i din verksamhet så hjälper vi dig med utbildningen, produktköp mm.

KRAV

Leg. Sjuksköterska
Leg. Läkare
Leg. Tandläkare

KURSINNEHÅLL:

Teori och praktisk Genomgång av PRP/PRF hud och hår
Genomgång av olika tekniker med bl a vass nål, cannula och microneedling
Genomgång av monotrådar i kombination med PRP/PRF

Mer info kommer inom kort...