Läs mer


Fine Micro Cannula

Elektropolerad ultratunn cannula med trubbig spets möjliggöratraumatisk behandling med alla fillers.

FÖRDELAR

1. Alla nålar är precis som insulinnålar, väl vakuumförpackade, var för sig. Detta är en bra förutsättning för att hålla ingreppen så rena som möjligt

2. Nålarna har ultratunna väggar med bred kaliber/ radie som möjliggör mindre kraft vid injektion, detta resulterar i en mjukare och kontrollerad injektion.

3. De böjda skärkanterna på sidohålen på nålarna är utformade på ett sätt som minimerar vävnadsskador/ vävnadstrauma, vilket gör injektionen mer säker och minskad risk för blåmärken och anda biverkningar relaterade till vävnadstrauma.

4. Sortimentet är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål, vilket möjliggör ökad flexibilitet och nålstyrka. På så sätt kan utövaren att undvika att böja nålen under användning.

5. Tydliga graderingsmärken och pricklokalisering möjliggör extra injektionsprecision. Detta upplever de flesta användare mycket värdefullt.

6. Unik blisterförpackning med kanyl har en skarp nål för själva öppningen i huden med en matchande diameter, vilket möjliggör ökad användarvänlighet för utövare.

7. Själva navet (plasthållare) har man bytt från PolyEthylene till PolyCarbonate, detta då det senare är mycket starkare och tål högre tryck. Att själva Cannulan lossnar vid injektion kan vara ett problem ibland med andra nålar, vid högre tryck då de ger en osäker/ okontrollerad injektion. Om man ser navet noggrant är det skruvlåsningstyp; lättare att låsa och inga bekymmer för att skilja sig från injektionssprutan.   

© Copyright Servita Skin Tech