Utbildning PRP/Estetiska behandlingar och BioFiller

Vår Platelet Rich Plasma-utbildning, även känd som PRP eller Vampire Facelift, kommer att lära dig en revolutionerande behandling för att stimulera vävnadsregenerering.

Platelet Rich Plasma (PRP) har använts framgångsrikt ibland annat i USA inom både estetiskverksamhet samt för medicinska indikationer. Under vår kurs får du grunderna utifrån det estetiska indikationerna avseende att stimulera hårtillväxt, förbättra hudkvalitén, hudtonen och minska finare linjer.

PRP är en autolog koncentrerad mängd trombocyter. PRP använder kropps egna tillväxtfaktorer för att huden ska reparera och föryngra sig själv. Med hjälp av centrifug koncentreras blodplättarna i blodet i klar plasma som injiceras i huden varpå det frigörs en stor mängd tillväxtfaktorer som stimulera mjukvävnadsförnyelsen.

Denna behandling är kostnadseffektiv eftersom den medför mycket lite utlägg, vilket gör det till ett mycket lukrativt för din estetiska verksamhet. Det är ett utmärkt alternativ för din estetiska klinik, antingen som en fristående behandling eller som komplement till andra procedurer. Det blir en alltmer populär behandling och efterfrågas av fler då det känns tilltalande att tillföra något som i grunden är kroppseget, innebär få biverkningar och ger långsiktigt resultat

Intresserad?

Kontakta oss gärna för mera information.
När du väl har bestämt dig för att börja med denna högeffektiva behandlingsform så börjar vi med utbildning.

BEHÖRIGHET/KRAV
Legitimerad sjuksköterska
Legitimerad tandläkare / läkare

TID: Kursen tar ca 4 timmar

PLATS: Stockholm, Göteborg och Malmö

KURSINNEHÅLL:
Framställning av PRP, framställning av Bio-filler
- Materialgenomgång: centrifug, rörkit samt tillbehör
- Praktisk övning på modeller med vass nål, cannulateknik (tear trough) samt microneedelingteknik.

STOCKHOLM
4 oktober - RAWSH Medical
6 december - RAWSH Medical

GÖTEBORG
4 oktober - RAWSH Medical
6 december - RAWSH Medical

© Copyright Servita Skin Tech