Kurser i PDO- TRÅDAR

Dessa kurser är utformade för läkare, tandläkare och sjuksköterskor som vill lära sig en av de mest avancerade icke-kirurgiska procedurerna på dagens estetiska marknad. Kurserna är uppdelad i BASIC & ADVANCED.

BASIC

Vi startar med grunderna i anatomi, genomgång av trådar och hur vi bäst arbetar med dessa och övergår sedan i praktisk träning på modeller. Här går vi igenom icke- hullingförsedda trådar (Basic och Screw) som är rent vävnadsstimulerande trådar.

ADVANCED

Under Avancerad kurs kommer du att lära dig en kombination av tekniker för att uppnå mitt- och nedre ansiktsföryngring. Här arbetar vi med hullingförsedda trådar i kombination med Basic/ Screw. Vi går även ner mot halsen och kombinerar dessa tekniker.

Du får den träning du behöver för att börja öva på de nya teknikerna ute på din hemmaklinik.

Kurserna hålls med max 4 deltagare/ handledare.
Kursledare: Ansvarig legitimerad läkare
Plats: Göteborg, Stockholm eller distans via ZOOM
Pris: Basic 9 500kr ex moms, Advanced 9 500kr ex moms. Paketpris för Er som går bägge vid samma tillfälle, 16 900kr.
Krav: leg läkare, tandläkare eller sjuksköterska med injektionsvana.
Certifikat ställs ut av RAWSH och erhålls efter avslutad godkändkurs

Nästa kursdatum i Stockholm & Göteborg: 
30 augusti Basic & Advanced
25 oktober Basic & Advanced
30 december Basic & Advanced

Kurserna hålls av vår samarbetspartner RAWSH Clinic & Academy och ni anmäler er direkt till dem. 

NYTT KONCEPT!

RAWSH erbjuder utbildning i Göteborg, Stockholm och på distans.

1) GÖTEBORG- på RAWSH klinik och utbildningsenhet på Parkgatan 21.

Teori och praktik på kliniken.

2) STOCKHOLM- I Samarbete med Splendida Beauty kommer flertalet kurser hållas PARALLELLT på angivna datum ovan I STOCKHOLM. Det innebär att ni har gemensam teoretisk del via ZOOM och därefter en handledare vid de praktisk momenten på plats i Stockholm vid praktisk övning.

3) DISTANSKURS- VIA ZOOM möte kan man digitalt delta i flertalet kurser som lämpar sig för ändamålet. Då får ni material innan kursen. Ni ordnar egen modell på hemmaorten för de praktiska delen.

Vi har fått ett 50- tal förfrågningar kring utbildning i Stockholm och ännu fler på andra orter och därav har vi ett nytt koncept vi vill utveckla tillsammans. Så nu finns det fler alternativ för er som är nyfikna på kurserna men har svårt att resa under Corona och även framöver. Hoppas och tror att ni skall uppskatta detta koncept!

© Copyright Servita Skin Tech