PRP / Håravfall

Håravfall

Alla upplever håravfall men det mesta passerar obemärkt. Som tur är för de flesta av oss, och speciellt när vi är unga, så är tillväxten snabbare än håravfallet. Men hormonella förändringar och medicinska tillstånd kan förändra detta och resultera i snabbare oönskat håravfall.

Forskning har visat att hår och självbild hänger ihop. En dålig hår-dag kan förändra kvinnors humör på samma sätt som en begynnande flint och stora hårtussar i duschen kan göra det för män. Håravfall börjar när vi tappar mer än vad som växer till.

Hur kan behandlingar med PRP hjälpa?
Tillväxtfaktorerna I PRP kan vara en kraftfull katalysator för att accelerera din hårbottens förmåga att aktivera döende hårsäckar igen. Beroende på hur allvarligt håravfall du har, så kan det behövas 6-8 behandlingar för att få tillbaka ditt hår. Det finns ännu mycket lite forskning kring Håravfall/PRP men tusentals behandlingar har gjorts med mycket fina resultat.

Hur länge håller resultatet?
Håret växer i cykler. Den typiska hårsäcken genomgår 4 faser och varar i ca 60 dagar. Bara en av faserna  är aktiv tillväxt. Om det mesta av ditt hår är I tillväxtfas så får du en snabb förbättring. Därför görs behandlingarna under 8 veckor så att vi kommer åt alla i tillväxtfas.

Sammanfattning

PRP terapi är ett måste om du vill förbli ung genom att kunna göra livet svårare för de nedbrytande naturliga krafterna som härjar i din kropp. Tänk på PRP som läkande och uppbyggande. PRP är snabbt på väg att bli den mest efterfrågade skönhetsbehandlingen världen över. Magin ligger i det faktum att PRP ger snabba resultat och är helt naturligt. En kombination som du inte är så van att se!

© Copyright Servita Skin Tech