AB Servita grundades 2003 och har sin bas i Skanör. De senaste åren har vi alltmer kommit att specialisera oss på utrustning och produkter för avancerade estetiska behandlingar för läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter.

Vår ambition är:
• Lyhörda för nya metoder och önskemål
• God personlig service
• Trevliga att arbeta tillsammans med

Skönhetsindustrin är en djungel och salig blandning av allt från seriösa aktörer till rent kriminella lycksökare. Oavsett uppsåt är det mesta elegant förpackat och lovar mirakelresultat. Vi vet alla att mycket lite av det som lovas är sant. Problemet för dig som terapeut är att hitta rätt och tyvärr misslyckas många helt. Jakten efter den flyende ungdomen kräver många offer. Men det finns också många seriösa och duktiga aktörer. Nya produkter och supereffektiva behandlingsmetoder, som verkligen håller vad som lovas kommer ut i en strid ström.

Som kund hos AB Servita får du en garanti för att våra produkter och behandlingar håller vad vi lovar. Vi lägger ner ett stort arbete på att hela tiden utvärdera de nyheter som dyker upp. Hittar vi något som är bättre än det vi har, så byter vi. Vi på Servita vill tillsammans med våra partners ge dig all den information, demonstrationer, referenser och klinisk dokumentation som krävs för att du ska kunna fatta ett tryggt och säkert beslut. Vi kan oftast erbjuda finansiering av din investering.

AB Servita är servicemedlemmar i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation 

© Copyright Servita Skin Tech