Besök gärna vår internationella sida www.microgold.eu

En ny genialisk produkt för inslussning av produkter och fungerar som leveranssystem. Bland de första i sitt slag med mikrokanalteknik, som är tunnare än ett mänskligt hårstrå. Designad för att smärtfritt och effektivt leverera produkter i huden. MicroGold använder inga kanyler. På utsidan av nålen går en spiral istället för helt släta nålar. Enkel att använda, skonsam för kunden och som kan användas till det mesta. 

FÖRE - OCH EFTER BILDER


MicroGold är vår egen produkt och är självklart CE-märkt. MicroGold består av en behållare och ett nålhus med 20 mikronålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom en spiral på utsidan av nålarna. MicroGold är ett guldöverdraget micro channeling leveranssystem med hårtunna nålar som smärtfritt levererar specialanpassade produkter in i huden.

· Jämnar och slätar ut huden
· Förbättrar ytliga acneärr
· Förbätrrar resultatet av laserbehandlingar med mikroserum som innehåller tillväxtfaktorer
· Bleker pigmenteringar med rätt produkter
·Smärtfri behandling med minimal risk för rodnad

Drar ihop porer med micro-Botox OBS! Vi säljer INTE Botox (botulinumtoxin) Nålarna finns i längderna  0,25mm, 0,6mm, 1,0mm och 1,5mm För hudterapeuter MicroGold använder inte några kanyler och kan därför även användas av hudterapeuter för att slussa in serum.  MicroGold penetrerar inte huden djupare än det nåldjup du väljer.

Utdrag från  www.lakemedelsverket.se angående Botulinumtoxin
Det är ansvarig förskrivare, exempelvis en läkare, som kan beställa produkten. Hen ska sedan säkerställa att den ges av personal med särskild kompetens och kunskap om hur läkemedlet ska användas. Om botulinumtoxin används på fel sätt kan det leda till allvarliga reaktioner, särskilt hos patienter som redan upplever svårigheter att svälja eller har muskelsvaghet.

OBS! Vi säljer endast MicroGold. De innehåller inga serum eller övriga produkter. MicroGold är bara själva behållaren tillsammans med ett nålhus.

Vi erbjuder specialanpassade serum som tillverkas av Clinical Resolution Lab. Clinical Resolutions i USA är en av de stora pionjärerna inom microneedling och tillverkare av vår InnoPen. CRL har tagit fram en specialserie med förstklassiga produkter anpassade för behandlingsområden som t.ex anti-age, sträckmärken, pigment och hårtillväxt. Produkterna förpackas i smidiga engångsampuller vilket gör ditt arbete mycket enklare och dessutom mera effektivt. Välj produkt utefter vad det är du ska behandla. LÄS MER

MicroGold är populärt att använda tillsammans med microbotox. Det finns många olika blandningar för microbotox men gemensamt är att det används en liten mängd botox, endast 15 enheter, i blandningen och därav namnet microbotox. OBS! Vi säljer inte botox.   Det är endast ansvarig förskrivare, exempelvis en läkare, som enligt lag kan beställa botox (botulinumtoxin). Hen ska sedan säkerställa att den ges av personal med särskild kompetens och kunskap om hur läkemedlet ska användas (källa www.lakemedelsverket.se). 

© Copyright Servita Skin Tech